BMW Winter Driving Experience 2018

BMW Winter Driving Experience tarjoaa urheilullisen talviajokurssin turvallisissa olosuhteissa Rovaniemellä, sekä Keski-Suomessa Tahkolla Nilsiässä. BMW ajovalmentajamme, joilla kaikilla on kilpa-autoilukokemusta, opettavat kuinka kontrolloida autoa kovissakin nopeuksissa talvisissa olosuhteissa. Koette hienoja ajokokemuksia uusimmalla BMW xDrive- kalustolla, majoittuen laadukkaasti.

Tutustu tarkemmin

BMW Winter
Driving Experience 2018

BMW-talviajokurssit toteutetaan BMW Driving Experience GmbH:n sertifioitujen pääkouluttajien vetämänä. Ajokoulu sai BMW Driving Experiencen virallisen sertifioinnin 2017 eli nyt Suomessakin on virallinen BMW ajokoulu. Ajotapahtuma on suunniteltu siten, että saat korvaamatonta kokemusta erilaisista yllättävistä tilanteista haastavilla jääradoilla, unohtamatta BMW:n ydinarvoa - Ajamisen Iloa.

Saat kurssilla henkilökohtaista ajovalmennusta koko ajopäivän, sekä tuhdin teorialuennon ajamisen dynamiikasta ja liikenneturvallisuudesta.

Kouluttajatiimiä johtavat viralliset BMW Driving Experience -kouluttajat Jarkko Miettinen ja Aaro Vainio. Kaikki valmentajamme omaavat joko ralli- tai rata-autoilutaustan, mutta tilaisuuksissamme asiakas on aina tähtikuljettaja. Saat aina oikeaoppisen esimerkkisuorituksen, jonka jälkeen on helpompi nostaa omaa ajotaitoaan uudelle tasolle.

Käytössämme on uusin BMW-mallisto, päätähtenään jääratojen helmi, nelivetoinen BMW M140i -urheiluauto. Ajokoulun autot ovat kaikki xDrive-malleja mallisarjoista 1, 3 sekä 4.

Helmikuussa aloitamme talviajokoulun Tahkolla Nilsiässä, joka sijaitsee lähellä Kuopiota. Tahkolla käytössämme on hienot jääradat aivan Tahkon rinteiden edessä.

Maaliskuussa aurinko paistaa ja lämmittää jo niin voimakkaasti, että napapiirin pohjoispuoli on ainoa oikea paikka talviajokoululle. Käytössämme on upeat radat Rovaniemen läheisyydessä, ilman huolia jäiden sulamisesta, sillä radat on perustettu maalle. 

Ohjelma maaliskuussa Rovaniemellä

Rovaniemellä ajamme Arctic Driving Centerissä, joka on vain 15 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Noudamme asiakkaat lentokentältä BMW VIP Shuttle -kalustolla jonka jälkeen suuntaamme suoraan radalle. Meillä on käytössämme monipuoliset radat ja premium tason lappalainen kota teorialuentoa ja ruokailua varten.

Ohjelmaehdotus

1. Päivä
Teorialuento
Ajoharjoittelua (2,5 tuntia)
Lounas
Ajoharjoittelua (2,5 tuntia)
Taitoajokilpailu
Sertifikaattien ja palkintojen jako
Kuljetus Arctic Light Hotelliin
Illallinen 

2. Päivä
Check Out ja kuljetus lentokentälle

Finnair lentää Rovaniemelle 4 kertaa päivässä, joten voimme suunnitella ohjelmanne joustavasti ja tehdä jopa yhden päivän ikimuistoisen matkan.

Hinnasto 2018

Tahko, Nilsiä - 9.2-14.2.2018.

- 1 vrk ohjelma sis illallisen ja majoituksen
- Hinta: 725 € + alv 24% = 899,00 €/hlö.
- Sisältää BMW takin ja pipon
- Illallisjuomat sekä matkat eivät kuulu hintaan
- Ryhmän minimikoko on 14 henkeä.

Tahko, Nilsiä - Yleisöpäivä 10.2.2018

- Päiväohjelma radalla n. klo 9-17
- Hinta: 500,00 € + alv 24% = 620,00 €/hlö.
- Sisältää BMW talvitakin ja pipon

Rovaniemi - Ryhmille: 4.3, 11.3, 15-16.3.2018 

- 1 vrk ohjelma sis. illallisen, majoituksen ja kuljetukset Rovaniemellä
- Hinta: 1250,00 € + alv 24% = 1550,00 €/hlö.
- Sisältää BMW talvitakin ja pipon
- Illallisjuomat sekä lennot eivät kuulu hintaan
- Ryhmän minimikoko on 14 henkilöä

Rovaniemi - Kuluttajille: 3.3.2018

- 1 vrk ohjelma sis. illallisen ja kuljetukset keskustasta radalle ja takaisin
- Hinta: 1000,00 € + alv 24%= 1240,00€/ hlö.
- Sisältää BMW talvitakin ja pipon
- Illallisjuomat sekä lennot eivät kuulu hintaan

 

Majoitus / Arctic Light Hotel

Arctic Light Hotel on uusi perheomisteinen hotelli Lapin sydämessä Rovaniemellä. Tähän avaraan ja nykyaikaiseen keskustahotelliin on helppo saapua niin lentokoneella, junalla kuin autollakin. Rovaniemen parhaat ohjelmapalvelut, ostoskeskukset ja kulttuuritarjonta ovat kaikki vain muutaman askeleen päässä.

Arctic Light Hotel on upeasti suunniteltu yksilöllinen hotelli vuonna 1949 valmistuneessa arvokiinteistössä. Rovaniemen Kauppalantalon tarina jatkuu mittavien muutostöiden jälkeen uudessa muodossa, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla aito lappilainen vieraanvaraisuuden perinne ja ajanmukainen pohjoinen design.

Hotellissa on 57 tilavaa, korkeatasoista ja hyvin varusteltua huonetta ja sviittiä, avara lounge sekä korkeatasoinen ravintola. Arctic Light Hotel tuo laadun, yksilöllisyyden ja vieraanvaraisuuden täysin uudelle tasolle Lapissa ja Napapiirillä.

Tutustu tarkemmin

Media

Ota yhteyttä

Tiedustelut ja varaukset

Tervo: tervo(a)bmwexperience.fi
Puh. +358 (0)40 558 2183 / Jarkko Miettinen

Rovaniemi: rovaniemi(a)bmwexperience.fi
Puh. +358 (0)40 558 2183 / Jarkko Miettinen

 

* pakollinen tieto

Copyrights © 2015 Rally Promotion Finland Oy

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage – Teknologia & Design © online.fi